Bilim Kurgu Bölüm 1:Continuum - Teknoox
27.6.19
Yorum

Bilim Kurgu Bölüm 1:Continuum



  Continuum 2012 Kanada yapımı bir bilim kurgu polisiye dizisi. Dizi bilim kurgu serilerinde birçok kez işlenen zaman yolculuğu teması  üzerine kurulu: Dizinin konusu her ne kadar zaman yolculuğu olsa da ağırlıklı olarak polisiye harmanlı.


  Kahramanımız Kiera Cameron, 2077 yılında yaşayan bir kadın polis olup geçmiş zamana (2012) dönerek bir şekilde kaçmayı başarmış Dönemin yönetim biçimini beğenmeyip değiştirmek isteyen Liber8  adlı grubunun peşine düşer .
Kiera, görevi gereği giydiği özel giysi ve bazı gelecekten gelme araçlarla kendini bulduğu bu şehirde, dedektif Carlos Fonnegra  teröristlerin peşine düşer. Amacı, onları etkisiz hale getirmek ve geldikleri yere geri dönmektir. Geçmişi değiştirerek gelecekte olacak çeşitli şeyleri engellemeye çalışan teröristlerle arasındaki savaş da o andan itibaren başlamış olur.


  Teknoloji dehası Alec Sadler'ın yardımıyla Cameron, günümüz Vancouver'ında bir yandan acımasız suçluların tarihin akışını ve geleceği değiştirmek için yaptığı planları bozmaya çalışırken bir yandan da 2077 yılında bıraktığı kıznın özlemiyle geleceğe dönmek  için çabalar.

Oyuncular

  1. Rachel Nichols
2.Victor Webster

3.Erik Knudsen

Diğer Yayınlar

Yazar

Author
Ekmek İsa'nın Dua Musa'nın

Yorumlar

Yorumlar Yükleniyor